utorok 6. septembra 2011

PPF (Po P..i Front) "CD" 1996

Pamätám sa ako som v SMEčku v ´96-tom čítal o tomto projekte Richarda Müllera. Vtedy som si však muziku ešte moc nekupoval a potom som čoskoro prešiel na podstatne iné žánre, tak som sa k tomu dostal až teraz.

"PPF (Po piči front) vznikol pri one-night jam session, ako výsledok improvizačných schopností prítomných hudobníkov. Bez klávesových nástrojov. Bez špeciálnej štúdiovej techniky. Bez strihov, playbackov a ďalších dodatočných úprav. Dokonca bez konkrétnych textov a exaktného jazyka. Ako dôkaz kreatívnej virtuozity popierajúcej akékoľvek hranice. Bez komerčného manévrovania. S ambíciou osloviť. Kohokoľvek. Kedykoľvek. Kdekoľvek."

Toľko charakteristika z obalu CD.



Skrátka impro-prog-rock v podaní Müllera, Šebana, Rózsu a Frátrika.










PPF -

http://ulozto.net/xJnNu9df/po-pici-front-po-pici-front-1996-zip

alebo

http://www.multiupload.com/47P2WX5SFZ

Info: PPF



----------------------------------------------------------------

Project of famous Slovakian pop/rock star Richard Müller (he plays really good "adult pop/rock" with melancho-atmosphere and he also used to sing in good new wavish/pop-rock band BANKET in the 80´s) with jazz and rock musicians. Released back in 1996 on limited CD.

It is "result of one-night jam session without the help of studio tricks, keyboards or editing. There were no written lyrics or even a "real" language. No need for commercialism, it is just a honest attemp to defy all bourdries and to communicate to an one, at anytime, in any place".


Taken from CD cover.


Mišo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára