utorok 20. júla 2010

"A.L.F. Supporters group benefit compilation tape" (1995)

Kamoš Jason s ktorým pár rokov meníme muziku poslal nedávno niekoľko zaujímavých vecí, čo mu ešte pozostávali z distra, alebo ich má duplicitne (niečo z toho mám aj na výmenu). Jednou z nich je aj táto kompilačná kazeta kanadských kapiel, ktorá vyšla svojho času zo zámerom finančne podporiť ľudí, čo sa dostali do väzby pri záchrane zvierat. Teda, bolo im "prišité" poškodenie cudzej veci a podobne, keďže zvieratá oslobodzovali "nelegálne". Viac o myšlienke A.L.F. určite nájdeš niekde na webe.
K muzike: Kanadská scéna sa vyznačovala vždy zaujímavými kapelami (niektoré z nich hrali aj tu v Blave - napríklad HERMIT, SUBMISSION HOLD, či N.N.Y. (N.N.Y sa neskôr transformovali do kapiel VIALKA, JEMENFOUS o ktorých ešte bude reč na blogu) a tvorili ju aktívni ľudia. Tieto kapely nájdeš aj na kompilácií. Kanadskej scéne (respektíve jej časti z oblasti Victoria B.C.) sa venuje zaujímavá kniha:

http://www.myspace.com/allyourearscanhear


kazeta/tape:




http://www.mediafire.com/?3ezzzoinnzhzjj3



Vďaka patrí Jasonovi za kazetu a Whackovi za rip/link + scan.
Počúvajte a majte oči, uši a srdce otvorené.

----------------------------------------

Nice compilation with Canadian bands to support A.L.F. idea. Released by Breakeven rec. and Carpe-Diem as tape in 1995. Uploaded with Jason´s permission. Thanx!

Mišo

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára