piatok 22. januára 2010

V/A "Rýmařovská (skoro) scéna ´89-´93" 1993 kazeta

"Rýmařov je mesto v Česku v okrese Bruntál v Moravskosliezskom kraji. 1. januára 2006 tu žilo 8943 obyvateľov, z toho 4389 mužov a 4554 žien, pričom priemerný vek v obci je 39,2 rokov (muži 37,8 rokov, ženy 40,5 rokov)." píše Wikipedia.
Ak chceš vedieť čo sa tam hrávalo na začiatku 90tych rokov, vypočuj si kompilačku. Okrem iného tam nájdeš aj V KOUPELNĚ JE BITVA (priateľská paródia na ostravských V KOUPELNĚ JE BŘITVA, tak mi napísal Panky z Rozpínaní musli - díky! a prečítaj si aj jeho komentár!), či ROZPÍNANÍ MUSLI, ale aj iné zaujímavé kapely.



http://www.mediafire.com/?gmmmjzyqdwz

za link patrí vďaka whackovi.

+ som sem dal aj zin HRDINA DANIEL č.3, z roku 1993, pretože sa na niektorých stranách tématicky s vyššie uvedenou muzikou stretáva a dopĺňa.



http://www.mediafire.com/?toa3tngyzyy




(zo zinu KOMUNITA info)

tak čítaj a počúvaj

mišo

1 komentár:

  1. Zdar, koukám, že je po letech ještě zájem! Kdyby někdo chtěl, tak něco o Rozpínání müsli, jako i spřízněných kapelách lze najít zde:
    http://bandzone.cz/rozpinanimysli
    http://bandzone.cz/morbidniruzenka
    http://bandzone.cz/kaop
    http://bandzone.cz/fan/mrdvola
    a to vč. ukázek a fotek a info. Na požádání lze i další věci - jak hudbu, tak dobové textové přílohy či samizdaty k tématu.
    Jinak na té kompilaci není V KOUPELNĚ JE BŘITVA (ti byli z Ostravy), ale jejich přátelská parodie V KUCHYNI JE BITVA (z Rýmařova).
    Čus bus! Panky (http://bandzone.cz/fan/pankyhochlivek)

    OdpovedaťOdstrániť